Не дивлячись на складну ситуацію,
яка змусила завершувати навчальний рік вдома, хочу привітати-- школярів, вчителів та особливо випускників з останнім дзвоником. 
Вітаю вчителів та батьків, які змогли надати гідну освіту в умовах ізоляції. Бажаю цінувати фізичну взаємодію вчителя з учнем, батькам цінувати вагомість школи, котра бере на себе таку важливу місію – навчати.  
Вітаю школярів, які не втратили відчуття відповідальності та розуміння, що навчання в будь-яких умовах є важливим та можливим! Бажаю цінувати своїх вчителів, котрі проявляють колосальне терпіння до учнів, та дякувати батькам, які в цей період контролювали не тільки навчання дітей, а й займались фінансовим забезпеченням сім’ї. 
Вітаю випускників, особливих випускників, які точно запам’ятають  такий фінал школи.  В пам’яті залиште тільки світлі та приємні моменти, які відбувалися протягом 11-ти років. Згадайте всі цінні поради вчителів та перенесіть їх в новий етап свого життя, дорослого життя.  Зберігайте присмак безтурботного життя та не забувайте  про своїх вчителів, не тільки тих, які дали освіту, але й про батьківське навчання та цінні поради. Успіхів, сил та натхнення в новому етапі життя!     
Всіх з завершенням навчального року!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу